top of page
afvallen-etten-leur.jpg

CRYO 21
Behandeling 

''Cryotherapie is een methode die erkend wordt om zijn talrijke weldaden, als medische maar ook als esthetische behandeling''

Hoe Werkt de CRYO21?

Inhoudelijk komt het op het volgende neer, voor wat betreft het vet verwijderen:

De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn. 

931D21D7-5D07-45C0-BD10-C858D2FF7DBF_edited.jpg

Definitief

De USP van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt.

HUID VERSTEVIGEN

Met een speciale kop kan je het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.

ANTI AGING

Voor Anti Aging zijn speciale producten voor de Cryo21 ontwikkeld!

CONTACT CRYO

Ons meest populaire behandelingen:

bottom of page